Crew

Vacature freelance Crew

Het festival seizoen heeft het afgelopen jaar erg moeilijk gehad, maar wij blijven hoop houden. Daarom zoeken wij jou!!

About Us

Wie zijn wij?

YOUR Productions is met meer dan 18 jaar ervaring in de evenementensector uitgegroeid tot een toonaangevende partner op het gebied van horecamanagement op locatie. Met een team van uiterst gedreven producenten zijn we in staat om vanaf het beginstadium mee te denken in het realiseren van de wensen van alle betrokken partijen van een evenement. YOUR Productions is een klein enthousiast team dat zijn productie altijd op orde heeft, vaak een stap voorloopt, streeft naar perfectie, maar vooral ook enorm veel plezier heeft in het werk. Wij zijn opzoek naar mensen met dezelfde mentaliteit en kwaliteiten.

0
SINDS
0
EVENTS
About Us

Wij zijn opzoek naar verschillende soorten freelancers

  • Site crew
    Als onderdeel van deze crew verzorg jij de op en afbouw van de horeca op de verschillende locaties door het hele land. Ook tijdens evenement zijn er regelmatig werkzaamheden waar je ingezet kunt worden.

  • Show crew
    Als onderdeel van deze crew zorg jij ervoor dat tijdens show alles soepel verloopt. Binnen de showcrew zijn er functies als runners, barhoofden, areamanagers & CP beschikbaar.
About Us

Wij vragen

  • In bezit van eigen KVK inschrijvingen en BTW nummer

  • Rijbewijs en mogelijkheden tot eigenvervoer

  • Bouwcrew: heftruckbewijs of ambitie om die te halen.

  • Beheersing Nederlandse taal
About Us

Wat bieden wij

Een positie in onze freelance poule met mogelijkheden om met regelmaat als crew te worden uitgevraagd gedurende het hele jaar. Wij werken met dagprijzen, reiskosten vergoedingen, bieden Personeelseten aan en wanneer nodig overnachtingen.

About Us

Reageren

Wij zien graag een aanmelding verschijnen. Stuur ons je motivatie en een overzicht van je ervaringen naar info@your-productions.nl onder vermelding van “Freelance Crew”.